Через прогули депутатам у листопаді не виплатили майже 3 мільйони - ЧЕСНО

Через прогули депутатам у листопаді не виплатили майже 3 мільйони - ЧЕСНО

Укрінформ
У листопаді 2019 року через прогули засідань комітетів та неучасть у голосуваннях на засіданнях Верховної Ради народним депутатам не виплатили майже три мільйони гривень.

Про це повідомляє громадський рух "ЧЕСНО".

"Майже три мільйони гривень — таку суму не виплатили народним депутатам у листопаді 2019 року через прогули засідань комітетів та неучасть у голосуваннях на засіданнях Верховної Ради. За цей місяць, відповідно до розпорядження Голови Верховної Ради, 78 народним депутатам припинили відшкодування витрат, пов'язаних з виконанням ними депутатських повноважень", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що прогульники були у всіх фракціях і депутатських групах, а також серед позафракційних. Найбільший відсоток депутатів-прогульників виявився у фракції ОПЗЖ: там 50% нардепів не отримали “депутатських”.

Як повідомляє рух "ЧЕСНО", серед прогульників комітетів є п’ятий Президент України Петро Порошенко, голова партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко, співголова фракції ОПЗЖ Вадим Рабінович, родина Льовочкіних та член "Опозиційного блоку" Вадим Новинський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-