Зеленський: Я не займаюсь популізмом, і люди це бачать

Зеленський: Я не займаюсь популізмом, і люди це бачать

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський заявляє, що не займається популізмом, і люди це бачать.

Про це він сказав під час пресмарафону 10 жовтня, відповідаючи на запитання журналістів, чи не вважає він популізмом свої гучні заяви і завдання, які дає керівникам регіонів, наприклад, за власний кошт будувати дороги або погасити борги міста за тепло, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я не займаюсь популізмом, і це люди бачать. Ми говорили про важливі речі, як повернення наших людей (з Росії - ред.), а ви чомусь про це не кажете, а згадуєте мера Сміли (Зеленський порадив очільнику Сміли продати свій автомобіль і погасити борг міста за тепло - ред.). А візьміть до уваги, як парламент швидко приймає закони. Це найшвидше він робить за всі попередні парламенти, і це не популізм, ми це робимо... Далі, наприклад, критична дорога з Запоріжжя до Маріуполя, ми її вже практично побудували. То популізм це, чи ні? І не забувайте, що в таких питаннях, регіональних, я допомагаю уряду, бо я - не уряд. Це не мої обов'язки, я просто допомагаю людям, як можу", - сказав Зеленський.

Він зазначив, що якщо його приїзд і заяви в регіонах "допомагають щось змінити в містах", то це - не популізм, а "допомога людям". "Якщо ви кажете не їздити нікуди, а сидіти на Банковій, то я буду сидіти", - резюмував Президент.

Читайте також: Президент каже, що Данилюк хотів бути Прем'єром

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Президент України Володимир Зеленський проводить пресмарафон. Глава держави відповідатиме на запитання журналістів протягом усього дня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-