Президент анонсував на 1 листопада “чекпойнт” у кількох гучних справах

Президент анонсував на 1 листопада “чекпойнт” у кількох гучних справах

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський повідомив, що 1 листопада правоохоронці мають показати результат розслідування у кількох гучних корупційних справах.

Про це Президент повідомив журналістам під час прес-марафону, передає кореспондент Укрінформу.

“Ми збираємо наради з правоохоронцями. У нас крайня точка зараз є 1 листопада. Щотижня чи щодватижні ми збираємося на ці наради, де я, не впливаючи, їх запитую — де результат? Треба змінити і те і те, чекаємо закон про генпрокуратуру, зустрічаюся з депутатами, кажу нам потрібен цей закон, реформа Генеральної прокуратури вона нам потрібна — 5 тисяч прокурорів. Ми розуміємо є чесні люди, є фахівці, але є і інші, але їх 5 тисяч, як їх почистити? Потрібен законопроєкт... Прийняли цей закон, який дуже багато років не могли прийняти, прийняли в перший місяць, пішло очищення”, - сказав Зеленський.

“Зараз контрольний чекпойнт 1 листопада. Вони (правоохоронці — ред.) повинні декілька гучних справ, коло яких ми обговорили на нараді, вони повинні показати результат”, - сказав Президент.

Також Зеленський повідомив, що мав розмову з прокурором Горбатюком щодо справ поро розстріли на Євромайдані.

Читайте також: У питаннях ПриватБанку я захищатиму інтереси України — Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Президент України Володимир Зеленський проводить пресмарафон. Глава держави відповідатиме на запитання журналістів протягом усього дня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-