Гончарук розповів главі МЗС Латвії про плани уряду на наступні 5 років

Гончарук розповів главі МЗС Латвії про плани уряду на наступні 5 років

Фото
Укрінформ
Пріоритетами українського уряду є приватизація держпідприємств, відкриття ринку землі, демонополізація енергетичного ринку та розвиток інфраструктури.

На цьому наголосив Прем'єр-міністр Олексій Гончарук під час зустрічі з міністром закордонних справ Латвії Едгаром Рінкевичсом, повідомляє Урядовий портал.

«В планах уряду на найближчі 5 років відновити 24 тис. км доріг та побудувати 5 морських портів та 15 аеропортів», — уточнив Прем'єр-міністр.

Він додав, що для української влади важливою також є реформа судової системи.

Читайте також: У центрі Києва відкрили Латвійський сквер

Водночас, Гончарук звернув увагу співрозмовника на те, що вперше в історії України європейська та євроатлантична інтеграція впроваджені в Програму діяльності уряду.

У свою чергу, Рінкевичс заявив, що Латвія залишатиметься стратегічним партнером України у контексті європейської інтеграції. Він відзначив готовність міністра юстиції та генерального прокурора України активно займатися захистом прав та інтересів іноземних інвесторів і створювати сприятливі умови ведення бізнесу в Україні.

Крім цього, глава МЗС Латвії запевнив, що його країна надалі здійснюватиме програми лікування та реабілітації українських військовослужбовців, зокрема тих, які перебували у полоні у РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-