Лукашенко - про Україну: Світові політики не дозволять нам сильно дружити

Лукашенко - про Україну: Світові політики не дозволять нам сильно дружити

Укрінформ
Президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що чим тіснішими будуть відносини між Україною і Білоруссю, тим більший спротив обидві країни відчуватимуть.

Про це він сказав у виступі на заключній частині Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хочу сказати вам чесно: чим ближче і тісніше ми будемо з вами, чим ріднішими будуть наші держави, чим згуртованіші будемо ми, тим більший спротив ми будемо відчувати. Ніхто і ніколи, навіть як би не заявляли політики довкола нас і у світі, не дозволять нам дуже сильно дружити. Тому що, на жаль, світ діє за принципом "розділяй і владарюй", - сказав Лукашенко.

"Ми добрі люди, ми нормальні люди. Ми не хочемо проти когось дружити. Ми не хочемо проти когось воювати. Ми маємо бути сильні", - додав він.

Читайте також: Зеленський вважає, що білоруси ближчі до українців, ніж росіяни

Як повідомлялося, Президенти України та Білорусі Володимир Зеленський і Олександр Лукашенко у п’ятницю, 4 жовтня, провели двосторонні переговори в ході участі у Форумі регіонів України та Білорусі в Житомирі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-