Зеленський вважає, що білоруси ближчі до українців, ніж росіяни

Зеленський вважає, що білоруси ближчі до українців, ніж росіяни

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський заявив, що дійшов висновку, що білоруси ближчі до українців, ніж росіяни, завдяки українському прізвищу Президента Білорусі.

Про це Зеленський сказав під час виступу на заключній частині Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь у Житомирі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми обговорювали (з Президентом Лукашенком - ред.) дуже багато питань, особливо дуже гостре питання припинення війни на Донбасі і повернення наших територій. І ви знаєте, я дійсно вважаю, що білоруси для нас - дуже теплі люди і дуже теплі відносини. І я тільки що подумав, до кого все ж таки - я в жодному разі не хочу нікого ділити, - але до кого ближчі білоруси – до росіян чи до українців? Знаєте, чому така ідея прийшла? Я вам відповім. Я зрозумів відповідь на це питання: будь ласка, відповідь у прізвищах поважних гостей з Білорусі (Президента Білорусі Олександра Лукашенка – ред.)", - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський анонсував проведення Днів Білорусі в Україні

Учасники форуму зустріли ці слова глави Української держави сміхом і оплесками.

Насамкінець Зеленський подякував всім присутнім і особисто Лукашенку за зустріч на Другому форуму регіонів.

Як повідомлялося, Президенти України та Білорусі Володимир Зеленський і Олександр Лукашенко у п’ятницю, 4 жовтня, провели двосторонні переговори в ході участі у Форумі регіонів України та Білорусі в Житомирі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-