Між НАБУ, Генпрокуратурою і СБУ немає конфліктів — Рябошапка

Між НАБУ, Генпрокуратурою і СБУ немає конфліктів — Рябошапка

Укрінформ
Генеральний прокурор Руслан Рябошапка наголошує, що за останній час вдалося досягти порозуміння між правоохоронними органами, і завдяки цьому у резонансних справах є практичні результати.

Про це він сказав 4 жовтня на брифінгу.

“Протягом останнього часу немає новин, що правоохоронні органи воюють між собою. Наразі система правоохоронних органів працює як єдиний механізм. І ми вважаємо це нашою заслугою. Лише протягом останнього тижня щонайменше 5 колишніх нардепів, серед яких Микитась, отримали повідомлення про підозру. І ця робота буде продовжуватись більш активно”, - наголосив Генпрокурор.

За його словами, представники ГПУ неодноразово зустрічались з керівництвом правоохоронних органів, СБУ, щоб вирішити питання координації.

Читайте також: Рябошапка оголосив про старт другого етапу реформи прокуратури

“ГПУ перетворилась на центральний елемент системи кримінальної юстиції, і ми вже бачимо перші практичні результати”, - додав Рябошапка.

Як повідомлялося, Спеціалізована антикорупційна прокуратура вручила підозру народному депутату восьмого скликання Максиму Микитасю, підозрюваному у заволодінні майном Нацгвардії на суму понад 81 мільйон гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-