Трамп боїться розслідування з імпічменту – спікер Ненсі Пелосі

Трамп боїться розслідування з імпічменту – спікер Ненсі Пелосі

Укрінформ
Президент Трамп наляканий розслідуванням щодо імпічменту проти нього й насправді ще недавно не розумів, що порушував закони США під час розмови із Володимиром Зеленським.

Про це розповіла в інтерв'ю телеканалу ABC News спікер Палати представників США, конгресвумен від демократів, яка власне й оголосила формальну процедуру імпічменту Ненсі Пелосі.

"Я думаю, що президенту відомий аргумент, який можна застосувати проти нього, тому він боїться", - зауважила впливовий законодавець, коментуючи реакцію Трампа на початок розслідування з імпічменту проти нього.

Через це, за її словами, глава Білого дому намагається відвести увагу від своїх порушень закону. Вона зауважила, що Трамп, схоже, дійсно не розуміє, що йде всупереч законним нормам.

Читайте також: Демократи хочуть змусити Трампа надати документи про його контакти з Україною

Відповідаючи на прохання ведучого прокоментувати, чи відчула конгресвумен страх з боку Трампа, коли спілкувалася з ним телефоном минулого тижня, вона зауважила: "Я відчула в його голосі здивування, він не розуміє, що саме зробив неправильно".

Пелосі підкреслила, що Трамп так і не збагнув, що "підривав нашу національну безпеку, нашу Конституцію своїми діями і підривав цілісність наших виборів, він просто цього не бачив".

Читайте також: Трамп назвав “переворотом” розпочату проти нього процедуру імпічменту

Нагадаємо: телефонна розмова президентів України та США відбулася 25 липня. Демократи звинувачують Дональда Трампа у спробах тиснути на Україну з метою проведення розслідування в Україні проти родини Джо Байдена, який є прямим конкурентом Трампа на президентських виборах 2020 року у Сполучених Штатах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-