Прем'єр Естонії назвав плани українських реформ

Прем'єр Естонії назвав плани українських реформ "вражаючими"

Укрінформ
Прем'єр-міністр Юрі Ратас подзвонив українському колезі Олексію Гончаруку, щоб підтвердити, що Естонія продовжує підтримувати реформи, що проводяться Україною, її суверенітет та територіальну цілісність.

Про це повідомляє портал національного телерадіомовлення ERR.

"У вашого уряду вражаючий план реформ. Якщо вам вдасться його здійснити, вже через кілька років Україна стане країною з набагато більш сильною і ефективною економікою", – сказав Ратас.

Читайте також: Гончарук запевнив, що у чесних ФОПів проблем не буде

За його словами, Естонія готова продовжувати ділитися з Україною досвідом і всіляко їй допомагати, наприклад, у будівництві електронної держави та сфері адміністративного управління. Ратас також запевнив Гончарука, що його країна продовжує рішуче підтримувати суверенітет та територіальну цілісність України, і запросив українського прем'єр-міністра відвідати Естонію.

Естонський прем'єр-міністр сказав, що з власного досвіду знає, «наскільки важливо заручитися широкою підтримкою народу в реформах, бо громадянське суспільство – це кращий двигун змін на краще».

Читайте також: Гончарук: Уряд не планує підвищувати податки

Ратас також привітав Гончарука з тим, що його політичній силі вдалося отримати найсильніший мандат за всю історію України. За словами естонського прем'єра, це свідчить про те, що люди прагнуть змін.

Як повідомлялося раніше, президент України Володимир Зеленський прибуде з візитом до Таллінна вже цієї осені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-