Команда Зеленського використала виборчу технологію Трампа, але

Команда Зеленського використала виборчу технологію Трампа, але "на рівень глибше" - Федоров

Укрінформ
Команда Володимира Зеленського під час виборчої компанії допрацювала на рівень глибше технологію, яку використовував нинішній президент США Дональд Трамп.
Про це Федоров заявив в інтерв'ю Українській правді, коментуючи репліку Зеленського у розмові з Трампом, стенограма якого була оприлюднена, про те, що під час передвиборної кампанії його команда "використовувала багато що з того, що ви придумали, і з допомогою цього перемогла".

"Ми досить щільно використовували глибоке таргетування – з різними аудиторіями говорили про те, що конкретно цікавить дану цільову аудиторію. Це не було маніпуляцією, це було більше транслювання нашої конкретної програми... Нібито всі кажуть, що Трамп через цю технологію переміг. Я не вважаю, що Трамп переміг через це. Я не вважаю, що ми через це перемогли. Але цю технологію, мені здається, ми доопрацювали на рівень глибше, ніж це було в команді у Трампа", - сказав він.

Федоров додав, що за меншого бюджету команда Зеленського змогла більше пропрацювати, сегментувати цільову аудиторію.

Читайте також: Трамп про скандальну розмову: Зеленський спростував тиск на себе

Як повідомлялося, минулого тижня в США вибухнув політичний скандал, який почався, коли співробітник розвідки, який обробляв телефонну розмову Дональда Трампа з "іноземним лідером" (яким згодом виявився Володимир Зеленський), подав скаргу своєму керівництву. Його бентежили окремі висловлювання господаря Білого дому, які можуть тлумачитися як тиск на українську сторону з метою змусити відкрити розслідування проти сім'ї Джо Байдена - головного конкурента Трампа на виборах президента США.

25 вересня стенограму розмови Трампа і Зеленського було оприлюднено.

У цій бесіді, зокрема, Володимир Зеленський говорить, що у своїй президентській виборчій кампанії застосовував виборчі технології, запозичені в штабі Дональда Трампа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-