Суд відпустив Єфремова з-під домашнього арешту

Суд відпустив Єфремова з-під домашнього арешту

Укрінформ
Суд відпустив з-під домашнього арешту колишнього голову фракції "Партії регіонів" Олександра Єфремова, обвинуваченого у держзраді, сепаратизмі та створенні терористичної організації.

Про це "Українській правді" повідомив суддя-спікер Старобільського районного суду Луганської області Олександр Форощук.

"Йому (Єфремову - ред.) змінили запобіжний захід з цілодобового домашнього арешту. Зараз у нього особисте зобов’язання з покладанням на нього кількох обов’язків", - сказав він.

Зокрема, Єфремов має з’являтися до суду за кожною вимогою, не відлучатися з Києва без дозволу суду, за винятком участі у засіданнях, повідомляти суду про зміну місця проживання, утримуватися від спілкування зі свідками, експертами.

Читайте також: Апеляційну скаргу Єфремова розгляне київський суд

Екснардепа залишили без електронного браслета, оскільки особисте зобов'язання не передбачає такого обмеження. Водночас Єфремову не повернули закордонний паспорт.

Старобільський районний суд Луганської області розглядав продовження запобіжного заходу Єфремову 18 вересня. Захист просив повністю скасувати запобіжний захід.

Як повідомлялося, 30 липня 2016 року ексголову фракції "Партія регіонів" Олександра Єфремова затримали за підозрою у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України. Крім того, Єфремова підозрюють у прямій підтримці злочинної організації "ЛНР", а також у незаконному заволодінні майном "Луганськвугілля".

1 серпня 2016 року Єфремова взяли під варту.

Наприкінці квітня 2019 року Старобільський райсуд продовжив арешт Єфремову ще на два місяці, до 22 червня.

19 червня запобіжний захід Єфремову продовжили до 17 серпня.

22 липня 2019 року стало відомо, що Єфремова відпустили під домашній арешт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-