“Комуналка” і монополія: Зеленський розповів, що обговорив з Коломойським

“Комуналка” і монополія: Зеленський розповів, що обговорив з Коломойським

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський обговорював із бізнесменом Ігорем Коломойським зниження тарифів на житло-комунальні послуги та неможливість існування монополії.

Про це він сказав у коментарі журналістам після виступу на на 16-ій щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES).

“Про що говорили? Чесно, щоб довго не говорити: усі повинні жити за правилами, монополії не буде - для всіх, і в тому числі для пана Коломойського. І, дійсно щоб він сприяв, щоб ціни, будь-які, пов’язані з комуналкою, – там дуже багато питань, – щоб вони знижувались”, - сказав глава держави, відповідаючи на запитання, про що йшлося на його нещодавній зустрічі з Коломойським.

Читайте також: Зеленський зустрівся з Коломойським: говорили про бізнес та енергетику

Зеленський висловив упевненість, що бізнесмен його почув, але додав, що “побачимо по результатах”.

“Усі розуміють, що повинен бути ринок (ЖКП — ред.), і наші європейські партнери дуже хочуть, щоб були ринкові ціни, але ми повинні зробити все для того, щоб для наших людей було дешевше”, - зазначив глава держави.

Як повідомлялося, Офіс Президента 10 вересня поінфомував про зустріч Володимира Зеленського з колишнім головою Дніпропетровської ОДА бізнесменом Ігорем Коломойським. У пресрелізі зазначалося, що співрозмовники обговорили питання ведення бізнесу в Україні, а також ішлося про енергетичну сферу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-