Журналісти

Журналісти "Чесно" заявили про погрози від депутата-кнопкодава

Укрінформ
Журналісти Руху "Чесно" заявили, що після того, як вони опублікували новину про факт першого кнопкодавства у Верховній Раді, їм погрожував народний депутат. 

Про це повідомляє сайт "Чесно".

"У кулуарах до журналістів "Чесно" підійшов мажоритарник-самовисуванець з Донеччини Олександр Ковальов із запитанням, навіщо опублікували новину про порушення ним процедури під час голосування. Нардеп запитав місце народження журналістів, сфотографував журналіста "Чесно" Олександра Саліженка на свій телефон і надіслав фото комусь у месенджері. На запитання журналіста, чи можна розцінювати це як погрозу, Ковальов відповів: “Мы еще встретимся и детально об этом поговорим”, - ідеться в повідомленні. 

Читайте також: Разумков поки не прогнозує, коли запрацює система "Рада-4"

Рух "Чесно" зазначає, що розцінює це як погрозу своїм журналістам за виконання професійної діяльності, у зв'язку з чим була подана заява про злочин до правоохоронних органів.

10 вересня Рух "Чесно" зафіксував перший факт кнопкодавства у ВР 9-го скликання - з боку мажоритарника-самовисуванця з Донеччини Олександра Ковальова. Сталося це на ранковому засіданні ВР під час голосування за президентський законопроєкт про імпічмент.

Як повідомляв Укрінформ, мер Києва Віталій Кличко запропонував спікеру Верховної Ради Дмитру Разумкову встановити в парламенті систему голосування, що унеможливлює неперсональне голосування - таку, яка працює в Київраді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-