Разумков поки не прогнозує, коли запрацює система

Разумков поки не прогнозує, коли запрацює система "Рада-4"

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков поки не готовий назвати, коли у парламенті запрацює система "Рада-4", яка запобігатиме неперсональному голосуванню депутатів.

Про це Разумков сказав в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" на телеканалі "Україна" у п'ятницю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Якщо ми повертаємось до "Рада-4", я, на жаль, поки що не зможу конкретно назвати час, коли ми це зможемо зробити, але я впевнений, що це просто необхідно робити. Розмови про те, що колись треба буде голоси, а колись не треба – якщо ти не ходиш на роботу, то на твоє місце прийде інший працівник, інший народний депутат, який знайде час і буде нарешті виконувати ті обов'язки, які йому необхідно виконувати для цієї держави", - сказав Разумков.

Голова ВР зазначив, що на введення системи, яка б виключала можливість "кнопкодавства", піде деякий час.

Читайте також: Разумков не проти оцінки Венеціанською комісією "конституційних" ініціатив Зеленського

" Ми зараз будемо вже займатися цим питанням, тому що та система, яка сьогодні стоїть в Раді – "Рада-3" з так званою сенсорною кнопкою – вона не сертифікована, їй 11 років, вона не відповідає тим викликам, які є, і навіть Регламентом вона теж не передбачена", - зауважив Дмитро Разумков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-