Проєкт порядку денного другої сесії ВР включає 188 питань - спікер

Проєкт порядку денного другої сесії ВР включає 188 питань - спікер

Фото
Укрінформ
До проєкту порядку денного ІІ сесії Верховної Ради ІХ скликання увійшло 188 питань.

Про це Голова Верховної Ради Дмитро Разумков розповів під час засідання Погоджувальної ради у понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Засідання погоджувальної Ради / Фото: Володимир Тарасов, Укрінформ

"У запропонований проєкт порядку денного другої сесії увійшло 188 питань. Переважна більшість з них стосуються ініціативи народних депутатів, з яких 50 визначено Президентом України як невідкладні, де 13 невідкладних проєктів ініційовано саме Президентом України. До перехідних з минулого скликання належать 69 питань, серед них 63 законопроєкти, які доручили підготувати до наступного читання, та 4 закони, які повернуті з вето Президента для повторного розгляду", - сказав Разумков.

Читайте також: Разумков сказав, коли Рада візьметься за Держбюджет-2020

За його словами, ще 20 перехідних законопроєктів згідно з висновками комітетів пропонується не включати до порядку денного сесії як такі, що втратили актуальність та не підтримуються з інших підстав.

Спікер додав, що на ІІ сесії парламентаріям необхідно розглянути 7 законопроєктів щодо внесення змін до Конституції, які були включені до порядку денного і очікують висновків Конституційного Суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-