Уряд призначив заступників міністрів

Уряд призначив заступників міністрів

Список
Укрінформ
Кабінет міністрів призначив 11 нових заступників міністрам.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Олексій Милованов отримав трьох заступників: першого заступника Павла Кухту, заступника — Тараса Висоцького та заступника - торгового представника України Тараса Качку.

По одному заступнику отримали:

  • Міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України — заступник Олександр Терещенко;
  • Міністр фінансів — заступник Геннадій Пліс;
  • Міністр розвитку громад та територій — заступник Едуард Кругляк.

По два нових заступники у:

  • Міністра освіти і науки — Петро Коржевський та Єгор Стадний;
  • Міністра соціальної політики — Олег Коваль та Сергій Ніжинський.

Першого заступника отримав також Віце-прем’єр-міністр-Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. Ним став Олексій Вискуб.

На засіданні також погодили рішення про звільнення заступників міністрів: Ольги Крентовської, Наталії Федорович та Миколи Шамбіри з Міністерства соціальної політики, Вадима Трояна з МВС, Олександра Терещенка з Міністерства у справах ветеранів, а також Геннадія Пліса - з секретаріату Кабміну.

Читайте також: Кабмін звільнив "велику кількість" заступників міністрів, серед яких і Супрун — Прем’єр

На засіданні розглянули і питання кадрових призначень в регіонах.

Так, міністри ухвалили проекти рішень Президента України про звільнення (у зв’язку із завершенням повноважень попереднього президента) Юлії Світличної з посади голови Харківської ОДА. І ухвалили відповідний проект рішення Президента про її повторне призначення головою Харківської ОДА.

Члени уряду також погодили рішення про призначення Президентом України трьох заступників голови Івано-Франківської ОДА: Василя Івасика, Світлани Онищук та Дмитра Романюка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-