Кабмін звільнив

Кабмін звільнив "велику кількість" заступників міністрів, серед яких і Супрун — Прем’єр

Укрінформ
Кабінет міністрів на засіданні у середу, 4 вересня, звільнив велику кількість заступників міністрів попереднього складу уряду.

Про це поінформував Прем’єр-міністр Олексій Гончарук на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми звільнили велику кількість заступників міністрів, які працювали в минулому уряді", - зазначив він, додавши, що сьогоднішнє засідання уряду здебільшого було присвячено кадровим питанням.

Гончарук пояснив, що заступників міністрів було звільнено, оскільки прийшла нова команда в уряд і нові міністри формуватимуть свої команди.

Серед звільнених заступників міністрів глава уряду назвав в.о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун, яка здійснювала свої повноваження, перебуваючи на посаді першого заступника міністра.

"Пані Уляна (Супрун - ред.) здійснювала свої повноваження у статусі першого заступника, якщо я не помиляюся, тому так, звичайно, про це ми сьогодні прийняли (рішення - ред)", - відповів він на запитання, чи було звільнено Супрун.

Разом з тим Гончарук зауважив, що на засіданні було "перепризначено" заступників міністра фінансів, оскільки Оксана Маркарова залишилася на своїй посаді з попереднього складу Кабміну.

Читайте також: У Кабміні поки немає кандидатів на посаду нового голови КМДА — Гончарук

Як повідомлялося, Кабінет міністрів 4 вересня погодив звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-