Зеленський назвав головне завдання Вищого антикорупційного суду

Зеленський назвав головне завдання Вищого антикорупційного суду

Відео
Укрінформ
Перед Вищим антикорупційним судом нині стоїть виклик не тільки повернути вкрадене топ-корпуціонерами-чиновниками, але й повернути громадянам відчуття справедливості.
Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час виступу на заході з нагоди початку роботи ВАСУ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ви краще за мене знаєте, які очікування у суспільства від вашої роботи, від роботи саме Вищого антикорупційного суду. Перед вами сьогодні дійсно великий виклик — і це не просто повернення громадянам вкраденого через покарання топ-чиновників-топ-корупціонерів нашої країни. Це — повернення громадянам відчуття і віри в те, що дійсно в Україні є справедливість”, - підкреслив Зеленський.

Він зазначив, що досі залишаються невирішеними деякі питання щодо роботи антикорупційного суду, зокрема щодо меж підсудності, проте запевнив у допомозі щодо врегулювання проблеми.

“Я не можу ставити вам завдання, але мені, здається, є таке відчуття, що завдання Вищого антикорупційного суду дуже просте: корупціонер — покараний, держава, суспільство, інвестор — усі захищені”, - додав Президент.

Читайте також: Зеленський пропонує саджати за незаконний видобуток бурштину - законопроєкт

Як повідомляв Укрінформ, 5 вересня в Україні починає роботу Вищий антикорупційний суд, який здійснюватиме правосуддя у кримінальних провадженнях щодо корупційних злочинів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-