Скалецька заявляє, що на посаді глави МОЗ не тимчасово

Скалецька заявляє, що на посаді глави МОЗ не тимчасово

Укрінформ
Міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька заявляє, що жодних домовленостей про її перебування на цій посаді тимчасово не було, і називає плітками подібні розмови.

Про це Скалецька сказала на пресконференції, коментуючи інформацію про те, що вона обіймає посаду нібито тимчасово, а згодом МОЗ очолить Михайло Радуцький, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Для мене, як для юриста є очевидним - нічого іншого не звучало поза тим, що є звичайна подача на кандидата, є звичайне затвердження, і жодної іншої інформації щодо домовленостей я ніколи не отримувала”, - заявила Скалецька.

Вона зауважила, що спілкувалася з Михайлом Радуцьким, якого називали одним із претендентів на посаду міністра охорони здоров’я, лише на телеефірах і лише на медичну тематику.

“У якийсь певний момент сказали, що шукають (кандидата) на вакансію, запропонували надіслати своє резюме. Нічого більше, ніж подати своє резюме, не відбувалося. Все решта є плітками. Мені справді було цікаво чути різні версії того, що відбувалося”, - сказала Скалецька.

Читайте також: Скалецька назвала "гарячі питання", які МОЗ треба вирішити цієї осені

Як додав на пресконференції радник міністра охорони здоров’я Дмитро Раїмов, “є завдання Кабміну та Президента, є консолідація з профільним комітетом Верхової Ради, і немає розмов, що хтось на посаді тимчасово”.

Як повідомляли днями деякі ЗМІ, голова фракції «Слуги народу» Давид Арахамія заявив, що кандидатура Зоряни Скалецької розглядалася на посаду першого заступника міністра охорони здоров'я і згодом відбудеться ротація, і МОЗ очолить Михайло Радуцький. Сам Радуцький заявив, що планує працювати у Верховній Раді.

Парламент 29 серпня призначив Скалецьку міністром охорони здоров’я.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-