Зеленський у Варшаві зустрінеться з Пенсом

Зеленський у Варшаві зустрінеться з Пенсом

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський під час другого дня візиту до Польщі у неділю, 1 вересня, зустрінеться з віцепрезидентом США Майком Пенсом.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Крім віцепрезидента США український лідер проведе також зустрічі з президентами Грузії, Литви, Болгарії, Чорногорії та прем’єр-міністром Бельгії.

Під час другого дня візиту до Польщі Зеленський візьме участь у меморіальних заходах з нагоди 80-річчя початку Другої світової війни, що відбудуться біля Могили Невідомого солдата у центрі Варшави. Також у пам’ятних заходах візьмуть участь близько 250-ти гостей, 40 офіційних делегацій і, зокрема, майже 20 глав держав.

Читайте також: Зеленський прилетів до Польщі

Як відомо, в останній момент свій візит до Польщі скасував президент США Дональд Трамп, який обґрунтував це необхідністю залишатися у Вашингтоні через наближення буревію “Доріан”.

Сьогодні триває офіційний візит Президента України до Польщі, в рамках якого він зустрічається з Президентом Польщі Анджеєм Дудою, маршалком Сенату Станіславом Карчевським, головою Ради міністрів РП Матеушем Моравецьким та лідером найбільшої опозиційної партії Польщі “Громадянська платформа”, головою комісії Сейму у закордонних справах Гжегожем Схетиною. Увечері глава держави зустрінеться з представниками українського та польського бізнесу, а також українською студентською молоддю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-