НАЗК внесло приписи Семераку і Мангеру

НАЗК внесло приписи Семераку і Мангеру

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції тиждень тому внесло три приписи про порушення вимог законодавства щодо етичної поведінки, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.

Про це повідомляє пресслужба агентства.

"Національне агентство з питань запобігання корупції на засіданні 23 серпня внесло приписи про порушення вимог законодавства щодо етичної поведінки, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів міністру екології та природних ресурсів України Остапу Семераку, голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру, директору державного підприємства «Чернівецьке лісове господарство» Вадиму Скакуну", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, припис Семераку стосувався його заступника Василя Полуйка, який вчиняв дії та приймав рішення, які створювали у діяльності виконуючого обов’язки голови Державної екологічної інспекції Ігоря Яковлєва потенційний конфлікт інтересів.

НАЗК вимагає ініціювати службове розслідування задля виявлення причин і умов, що призвели до порушення заступником міністра вимог антикорупційного законодавства.

Крім того, внесено припис голові Херсонської облради стосовно його першого заступника Василя Зеленчука, який передав в управління належні йому корпоративні права з порушенням вимог частини першої статті 36 Закону України "Про запобігання корупції".

Читайте також: НАЗК заявляє про недостовірні відомості у декларації Джапарової

Припис директору ДП «Чернівецьке лісове господарство» стосувався лісничого Садгірського лісництва Івана Дробута і старшого майстра Кучурівського лісництва Вячеслава Цілюка, у прямому підпорядкуванні яких перебувають їхні рідні брати; а також лісничих: Кучурівського лісництва Дмитра Мацка, Кузьмінського лісництва Валерія Постевки, Турятського лісництва Костянтина Пілата, у прямому підпорядкуванні яких перебувають їхні сини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-