Замість стартапу - міністерське крісло: Дубілет пояснив, чому пішов у Кабмін

Замість стартапу - міністерське крісло: Дубілет пояснив, чому пішов у Кабмін

Укрінформ
Новообраний міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет планував розвивати стартап у Великій Британії, проте пішов у владу, бо побачив для України "шанс на історичний прорив".

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Я прийняв одне з найскладніших рішень у своєму житті... Сім'я в шоці. Друзі в шоці. Бізнес-партнери в шоці... Та й я сам, якщо чесно, в шоці", - написав Дубілет.

За словами міністра, найближчим часом він планував розвивати проекти monobank, Smartass (спортивний клуб і ресторан - ред.) і Koto (мобільний банкінг у Великій Британії - ред.).

"Ще місяць тому я збирався переїхати жити в Лондон і будувати там зі своїми партнерами єдинорога (стартап-компанія, капіталізація якої сягає $1 млрд протягом 5 років - ред.)", - заявив Дубілет.

Колишній член правління "ПриватБанку" запевняє, що в складі нового уряду "зробить все можливе, щоб Україна зробила якісний ривок".

"А ще я обіцяю не красти. На щастя, успіх monobank дозволить мені не думати найближчі роки про матеріальний аспект. Крім того, я вірю, що велика частина молодої команди, яка сьогодні очолила Кабмін, теж не буде красти. Такого у нашій країни ніколи не було", - написав Дубілет.

Читайте також: Волкер привітав новосформований український уряд

29 серпня Верховна Рада нового скликання проголосувала за призначення прем’єр-міністром заступника керівника офісу президента Олексія Гончарука.

Цього ж дня відбулося голосування за новий склад Кабміну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-