Ніч у Раді: Арахамія допускає

Ніч у Раді: Арахамія допускає "нелетальні помилки" під час ухвалення законів

Фото
Укрінформ
Навіть якщо 10% законопроектів, які Верховна Рада прийматиме вночі з 29 на 30 серпня матимуть різні помилки, монобільшість, яку має “Слуга народу” дозволить дуже швидко внести виправлення.

Так голова фракції партії "Слуга народу" Давид Арахамія в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1" відповів на питання, чи не призведе робота парламенту в режимі "шаленого принтера" до втрати якості ухвалених законопроєктів.

Перший день Верховної Ради 9-го скликання

"Повністю погоджуюсь, що є такі ризики, але ми їх намагаємося мінімізувати за рахунок того, що зараз майже кожного дня працюють комітети навіть до того, як вони сформувались – всередині нашої партії. Є багато прототипів комітетів, які розглядали вже більше сотні законопроєктів. Дійсно, можуть виникати різні помилки. Ми в партії їх називаємо "нелетальні помилки". Якщо 10% законопроєктів матимуть ці нелетальні помилки, то ми краще їх швидко зрозуміємо, оскільки матимемо зворотній зв'язок, і потім їх виправимо дуже швидко – маємо монобільшість, яка дозволяє швидко рухатись у законотворчому процесі", - сказав Арахамія.

Читайте також: Парламент затвердив перелік парламентських комітетів

Як повідомляв Укрінформ, Верховна рада 29 серпня ухвалиларішення продовжити засідання до моменту ухвалення рішень щодо всіх питань, включених у порядок денний. У коментарях представників партії “Слуга народу” давалися різні оцінки щодо імовірної кількості законопроєктів, які депутати мають розглянути за одну ніч — від трьох десятків до сотні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-