"ЄC" у парламенті розклала на робочі місця депутатів газету із фото матерів загиблих бійців

Фото
Укрінформ
Представники партії "Європейська солідарність" розклали на робочі місця новообраних парламентаріїв у Верховній Раді примірник газети "Дзеркало тижня" до Дня Незалежності із фотографіями матерів, діти яких загинули, захищаючи Батьківщину.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Як зазначила міністр у справах ветеранів Ірина Фріз на своїй сторінці у Facebook, таким чином вони намагаються нагадати про ситуацію, у якій перебуває Україна.

"Ми впевнені, що це має нагадувати всім народним обранцям про зобов’язання та відповідальність. Про ті червоні лінії, які не можна переходити. Про служіння державі", - написала вона.

Верховна Рада IX скликання збереться на своє перше засідання 29 серпня. Перед відкриттям першої сесії новообрані депутати мають скласти перед Верховною Радою присягу, текст якої визначено статтею 79 Конституції України.

Читайте також: Урочисте засідання Верховної Ради

Як повідомлялося, 21 липня в Україні відбулися позачергові парламентські вибори. За їх результатами найбільше голосів отримала партія "Слуга народу", яка матиме монобільшість - 254 народних депутати. При цьому для формування коаліції потрібні не менше 226 депутатів.

Фото: Ірина Фріз/Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-