Гончарук приїхав на зустріч Зеленського із

Гончарук приїхав на зустріч Зеленського із "слугами народу"

Укрінформ
Заступник голови Офісу Президента з економічних питань Олексій Гончарук, якого називають одним з кандидатів на посаду прем'єра, прибув до КВЦ "Парковий", де має відбутися зустріч Президента з новообраними депутатами від партії "Слуга народу".

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Олексій Гончарук під'їхав до центрального входу КВЦ "Парковий" та зайшов усередину. Там має відбутися зустріч Президента Володимира Зеленського з новообраними депутатами від партії Слуга народу.

Депутат від політсили Олександр Корнієнко у коментарі журналістам перед зустріччю повідомив, що на ній, можливо, буде обговорюватися кандидатура нового прем'єр-міністра.

Читайте також: Коломойський високо оцінює шанси Гончарука зайняти пост прем'єра

Як повідомляв Укрінформ, раніше потенційний керівник фракції партії "Слуга народу" в парламенті Давид Арахамія оприлюднив прізвища кандидатів на посаду прем'єр-міністра. За його словами, до шорт-листа внесені голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв, виконавчий директор "Нафтогазу" Юрій Вітренко, заступник голови ОП з економічних питань Олексій Гончарук та виконавчий директор МВФ Владислав Рашкован.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-