Реінтеграція окупованих територій: Зеленський оновив склад Комісії з питань правової реформи

Реінтеграція окупованих територій: Зеленський оновив склад Комісії з питань правової реформи

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський увів до персонального складу робочої групи з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Комісії з питань правової реформи Тетяну Дурнєву та Олену Луньову.

Відповідний указ №617/2019 опублікований на сайті Глави держави.

Згідно з документом, президент увів до персонального складу робочої групи з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Комісії з питань правової реформи виконавчу директорку громадської організації «Громадський холдинг «Група впливу» Тетяну Дурнєву та менеджерку з адвокації ГО «Центр інформації про права людини» Олену Луньову.

Крім того, Глава держави затвердив у персональному складі цієї ж групи директорку ГО «Українська правова консультативна група» Надію Волкову (уведена була до складу групи указом від 7 серпня №584/2019).

Також Зеленський розширив склад консультантів та спостерігачів від міжнародних організацій, які беруть участь у роботі Комісії з питань правової реформи, увівши до нього керівника юридичної групи Міжнародної організації права розвитку Сергія Дрозача й експертів з правових питань Міжнародної організації права розвитку Людмилу Вигівську та Андрія Міхєєва.

Читайте також: Уряд зменшив ставку співфінансування місцевою владою тимчасового житла для ВПО

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський 7 серпня указом №584/2019 затвердив Положення про Комісію з питань правової реформи та її персональний склад. Співголовами Комісії є професор кафедри міжнародного права Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка Михайло Буроменський і заступник керівника Офісу президента Руслан Рябошапка.

У складі Комісії з-поміж її членів утворюються робочі групи з питань підготовки пропозицій щодо внесення змін до Конституції України; розвитку законодавства про організацію судової влади та здійснення правосуддя; розвитку кримінального права; реформування кримінальної юстиції; розвитку юридичної освіти; реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-