Підготовча підгрупа Ради завтра може не встигнути зі складом комітетів – Стефанчук

Підготовча підгрупа Ради завтра може не встигнути зі складом комітетів – Стефанчук

Укрінформ
Підготовча підгрупа з числа новообраних народних депутатів, яка займається питаннями формування майбутніх комітетів парламенту, навряд чи встигне визначити їх персональний склад під час свого засідання у четвер, 22 серпня.

Про це журналістам сказав майбутній народний депутат від партії "Слуга народу" координатор відповідної підгрупи Руслан Стефанчук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я думаю, що ми не встигнемо цього (визначити персональний склад майбутніх комітетів ВР ІХ скликання – ред.). Якщо на завтра буде готове питання щодо персонального складу комітетів, можливо, ми визначимося і щодо цього. Тому що ми тільки направили ці речі – чи встигне апарат їх збити?" - зазначив Стефанчук.

Він додав, що під час засідання у четвер підготовча підгрупа планує першочергово розглянути питання щодо лічильної комісії та тимчасової президії ВР.

"У нас є ще 15 інших питань – ми пройдемося по них. Це – лічильна комісія, тимчасова президія тощо", - уточнив Стефанчук.

Окрім того політик наголосив, що підготовча підгрупа встигає опрацювати всі необхідні питання до урочистого засідання парламенту, яке має відбутися 29 серпня.

"У разі чого ми зможемо і на свята зібратися. Нас ніхто не лімітує", - додав він.

Читайте також: Рада затвердить новий уряд у перший день роботи — Арахамія

Відповідаючи на запитання Укрінформу про те, коли має відбутися загальне засідання підготовчої депутатської групи, яка розглядатиме всі питання загалом щодо яких є рішення обох профільний підгруп, Стефанчук сказав: ймовірно, воно відбудеться в четвер або в п’ятницю.

"По-моєму, або завтра, або післязавтра. Тобто до свят ми маємо проголосувати ті питання, які вже пройшли", - уточнив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-