Арахамія може очолити фракцію “Слуги народу”

Арахамія може очолити фракцію “Слуги народу”

Укрінформ
Майбутній народний депутат від партії «Слуга народу» Давид Арахамія може очолити фракцію політсили у Верховній Раді 9 скликання.

Про це журналістам сказав майбутній народний депутат від «Слуги народу» Руслан Стефанчук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Так, така можливість є», - сказав він, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу, чи дійсно Арахамія очолить майбутню фракцію.

Водночас він зазначив, що найближчим часом буде оголошено інформацію про керівний склад фракції загалом.

«Фракція має бути сформована - тоді вона висуне всіх керівників і заступників. У нас уже, звичайно, «прикидки» є, ми їх обговорили. Але, знову ж таки, ми ніколи не говоримо наперед, для того, щоб не зглазити», - додав Стефанчук.

Разом з тим, на уточнюючі запитання, чи є на сьогодні актуальною інформація, яка поширювалась у ЗМІ щодо керівництва майбутньої фракції, політик відповів: «Все може бути». Він також підкреслив, що «ніхто ж не забороняє будь-кому з членів фракції висунути і інших осіб».

Як повідомлялося, позачергові парламентські вибори в Україні відбулися 21 липня 2019 року.

Читайте також: Рада затвердить новий уряд у перший день роботи — Арахамія

3 серпня ЦВК встановила результати позачергових виборів народних депутатів України у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі, згідно з якими партія "Слуга народу" здобула 43,16% голосів (124 мандати), "Опозиційна платформа – За життя" – 13,05% (37 мандатів), Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" – 8,18% (24 мандати), "Європейська солідарність" – 8,10% (23 мандати) та "Голос " – 5,82% (17 мандатів).

Перше урочисте засідання Верховної ради ІХ скликання відбудеться 29 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-