Рябошапка може стати новим генпрокурором

Рябошапка може стати новим генпрокурором

Укрінформ
Кандидатуру заступника керівника Офісу Президента Руслана Рябошапки розглядають для призначення на посаду генерального прокурора.

Про це заявив Президент Володимир Зеленський, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Читайте також: Зеленський про скорочення міністерств: У нас уже є розробки

"Може бути. Це один із варіантів, один із претендентів. Із самого початку моєї президентської кампанії я казав, що Рябошапка - крутий спеціаліст, я бачу його одним із претендентів", - відповів Зеленський на запитання, чи розглядається Рябошапка як кандидатура на посаду генпрокурора.

Раніше сьогодні під час спілкування з пресою та представниками правоохоронних органів щодо розкриття вбивства журналіста Павла Шеремета і відповідаючи на запитання, чи буде політична воля для завершення справи Георгія Гонгадзе, Зеленський зазначив: "Нам потрібен новий генпрокурор. Я навіть сьогодні хотів його (Юрія Луценка - ред.) тут зустріти, але відпустка так відпустка.

Як повідомляв Укрінформ, 21 липня Зеленський на пресконференції у штабі партії "Слуга народу" заявив, що Луценко точно не очолюватиме Генеральну прокуратуру. "Це прізвище точно не починається на "Лу" і не закінчується на "ценко". Буде інше прізвище", - сказав Президент.

Прессекретар Луценка Лариса Сарган 22 липня повідомила, що генпрокурор перебуває в офіційній відпустці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-