Зеленський представив нового голову Херсонської ОДА

Зеленський представив нового голову Херсонської ОДА

Фото
Укрінформ
На Херсонщині, у сервісному центрі КПВВ "Чонгар", у суботу Президент України Володимир Зеленський представив нового голову Херсонської ОДА Юрія Гусєва.

Про це з місця події повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хотів би привітати вас з новим головою ОДА і підписати Указ", - сказав Президент, представляючи Юрія Гусєва.

Новий голова облдержадміністрації подякував за довіру, пообіцяв змінювати систему і наголосив, що голови РДА обиратимуться за програмою LIFT.

Після представлення нового очільника області розпочалася нарада з питань реалізації проектів облаштування пунктів "Чонгар" та Каланчак" за участі Володимира Зеленського.

Нарада та призначення нового голови Херсонської ОДА Юрія Гусєва / Фото: Олександр Корняков, Укрінформ

На нараді не були присутні голова Генічеської РДА Олександр Воробйов та перший заступник голови ОДА Дмитро Бутрій, оскільки вони є кандидатами в народні депутати, а голову облради Владислава Мангера не запрошували, бо він має на сьогодні інші плани, у нього вихідний, пояснили кореспонденту Укрінформу в ОДА.

Біля сервісної зони Президента зустрічали з плакатами "ЗЕ команда Генічеськ" місцеві волонтери.

Президента зустрічали з плакатами "ЗЕ команда Генічеськ" місцеві волонтери / Фото: Олександр Корняков, Укрінформ

Поки на КПВВ чекали Президента, через контрольний пункт вїзду - виїзду прикордонники здійснювали пропуск громадян в обидві сторони.

Читайте також: Зеленський пропонує на два місяці заборонити екоперевірки іноземних суден у портах

Довідково. Юрій Гусєв народився 1979 року в місті Коростишеві на Житомирщині. Закінчив Херсонський державний технічний університет, Київський національний економічний університет, Школу державного управління ім. Кеннеді Гарвардського університету (США), Стаффордширський університет (Великобританія). У 1999 році став радником голови Херсонської обласної державної адміністрації. В різні роки очолював групу радників екс-міністра економіки Богдана Данилишина, був заступником директора департаменту з інвестицій в мінекономіки, очолював департамент національних проектів у Держагентстві з інвестицій Владислава Каськіва. Екс-заступник міністра оборони України (2014—2016). 26 червня 2019 Кабінет міністрів підтримав призначення Гусєва на посаду голови Херсонської ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-