Ар’єв: Припинення спротиву на сході й торгівля з окупантами – пряма зрада України

Ар’єв: Припинення спротиву на сході й торгівля з окупантами – пряма зрада України

Укрінформ
Припинення спротиву на Донбасі й торгівля з окупаційною владою ОРДЛО є прямою зрадою України.

Про це народний депутат із фракції партії "Блок Петра Порошенка", голова делегації Верховної Ради у ПАРЄ Володимир Ар’єв написав на своїй сторінці у Facebook.

"Односторонні поступки терористам – без перебільшення є здачею національної безпеки країни. Агресор жодних поступок не робить і лише ротом Лаврова виставляє умови капітуляції. Тому припинення спротиву і торгівля в цих умовах – пряма зрада України", – підкреслив Ар’єв.

Читайте також: Генпрокурор назвав умови, за яких торгівля з ОРДЛО не буде "криміналом"

Як повідомлялося, 5 червня голова української делегації на переговорах щодо врегулювання ситуації на Донбасі в рамках Тристоронньої контактної групи в Мінську Леонід Кучма заявив про необхідність прописати в нових домовленостях про режим тиші в зоні збройного конфлікту норму "не стріляти у відповідь".

Крім того, спеціальний представник голови ОБСЄ Мартін Сайдік після чергової зустрічі ТКГ в Мінську 5 червня заявив, що Тристороння група на наступному засіданні розгляне питання про зняття економічної блокади з ОРДЛО. За словами Сайдіка, ця пропозиція була зроблена представником України на переговорах у Мінську Леонідом Кучмою.

За даними прес-секретаря Кучми Дарки Оліфер, на переговорах ТКГ Кучма висловив позицію Президента України Володимира Зеленського, яка полягає в тому, що економічна блокада Донбасу є проблемою, і її треба вирішувати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-