Зеленський у Брюсселі: Курс до НАТО залишається незмінним

Зеленський у Брюсселі: Курс до НАТО залишається незмінним

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський запевнив, що стратегічний курс України на членство в Північноатлантичному альянсі залишається незмінним.

Про це він заявив під час спільної прес-конференції з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом у Брюсселі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Стратегічний курс України для того, щоб отримати повноцінне членство в НАТО, що записано в Конституції України, залишається незмінним, це пріоритет нашої зовнішньої політики”, - підкреслив Зеленський.

За його словами, Україна прагне досягти високих стандартів життя, викорінити корупцію та модернізувати державу.

Президент переконаний, що це можливо зробити лише забезпечивши національну безпеку.

“Ми готові вести переговори з Росією, ми готові впровадити Мінські домовленості, але ми повинні спочатку мати змогу захищати себе і стати сильнішими у економічному, політичному та військовому сенсах”, - наголосив Зеленський.

Читайте також: Зеленський у Брюсселі зустрівся з Юнкером

Як повідомляв Укрінформ, Президент Зеленський прибув 4 червня з першим закордонним візитом до Брюсселя.

Наразі він вже провів зустрічі з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом та президентом Єврокомісії Жаном-Клодом Юнкером. Крім того, заплановані зустрічі з головою Європейської ради Дональдом Туском, Європейським комісаром з питань євро і соціального діалогу Валдісом Домбровскісом і Президентом Польщі Анджеєм Дудою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-