Судовою реформою задоволені тільки топ-чиновники - заступник глави АП

Судовою реформою задоволені тільки топ-чиновники - заступник глави АП

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський може провести нараду з керівниками органів судової гілки влади та інших інституцій щодо судової реформи.

Про це заявив заступник глави Адміністрації Президента Руслана Рябошапка на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні існує Рада з питань судової реформи, здається, при Адміністрації Президента чи при Президентові, ми повинні змінити її склад, думаю, що Президент, можливо, проведе нараду з питань судової реформи і з керівництвом не лише органів, які представляють судову гілку влади, а й з іншими інституціями, ми визначимося з планом дій і з першочерговою ініціативою законодавчою на цю тему", - розповів він.

Читайте також: Банкова наступного тижня представить законопроект про перезапуск НАЗК

Рябошапка переконаний, що потрібно проводити зміни в судовій реформі, оскільки, за його словами, реформою останніх п'яти років задоволене тільки керівництво судової гілки влади, яке "почало отримувати нереально високі заробітні плати".

Водночас заступник глави АП підкреслив, що судді судів нижчих інстанцій, пересічні громадяни та бізнес залишилися так само незадоволені роботою судів, які і п'ять років тому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-