Зеленський скоро відвідає Францію

Зеленський скоро відвідає Францію

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський готовий посилювати двосторонні відносини із Францією.
Про це заявив міністр закордонних справ Франції Жан-Ів Ле Дріан під час брифінгу у п’ятницю після зустрічі з главою Української держави, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я щойно мав нову нагоду зустрітися з Президентом Зеленським для нового доволі змістовного обміну, який став продовженням наших бесід, які ми вчора проводили з моїм німецьким колегою. Ми обговорили теми, яких ми торкалися вчора, але водночас розглянули весь спектр наших двосторонніх відносин. Найближчим часом Президент Зеленський планує візит до Парижа, і Президент Республіки Еммануель Макрон доручив мені провести підготовчу роботу до цього візиту. Я відчув насправді з боку Президента Зеленського сильну волю, сильне бажання працювати на подальше посилення наших двосторонніх відносин і робити це шляхом конкретних проектів у сферах, які становлять інтерес для нашої спільної роботи», - сказав міністр закордонних справ Франції.

Як повідомляє прес-служба українського Президента, Зеленського до Франції запросив його французький колега Еммануель Макрон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-