Партія Порошенка

Партія Порошенка "ЄС" проведе з'їзд у Мистецькому арсеналі

Укрінформ
З'їзд партії "Європейська солідарність" відбудеться 31 травня у Мистецькому арсеналі.

Про це повідомили Укрінформу у прес-службі цієї політичної сили.

"31 травня відбудеться з'їзд партії "Європейська солідарність". З'їзд розпочне роботу о 13.00 за адресою: м.Київ, вул.Лаврська 10-12, Мистецький арсенал", - йдеться у прес-релізі.

Як повідомлялося, 24 травня на установчому з'їзді БПП партію "Блок Петра Порошенка "Солідарність" перейменували на "Європейську солідарність".

Тоді ж було вирішено, що 31 травня відбудеться з’їзд оновленої партії, в якій "будуть широко представлені лідери громадських організацій, волонтери, добровольці, молоді професіонали".

Читайте також: Кононенко каже, що не виходить з партії "Європейська солідарність"

Водночас, як розповів Укрінформу заступник голови фракції БПП Олексій Гончаренко, партія "Європейська солідарність" 6 червня проведе з’їзд, на якому ухвалить рішення щодо висунення кандидатів від політичної сили на вибори до Верховної Ради.

Партія "Блок Петра Порошенка "Солідарність" була заснована у 2000 році як всеукраїнська партія миру і єдності. Іменною партія стала у 2015 році, після обрання Порошенка Президентом України. Президентські повноваження Порошенко склав після інавгурації Володимира Зеленського 20 травня 2019 року. Лідером партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" наразі є міський голова Києва Віталій Кличко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-