Горковенко оскаржив скасування указу про призначення його в Нацраду

Горковенко оскаржив скасування указу про призначення його в Нацраду

Укрінформ
Член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Володимир Горковенко подав до суду на Президента Володимира Зеленського через скасування указу про призначення його членом Нацради.

Про це Горковенко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Як і обіцяв, сьогодні подав до суду на Президента України. Вимагаю визнати дії Володимира Зеленського протиправними... По-перше, укази скасовувати не можна, навіть коли комусь дуже хочеться чи колеться", - написав Горковенко.

Він також виклав фото позовної заяви, яка, за його словами, містить 9 сторінок тексту.

Читайте також: П’ять членів Нацради вимагають скликати позачергове засідання 28 травня

Як повідомляв Укрінформ, 4 травня цього року Президент Петро Порошенко призначив завідувача відділу Головного департаменту інформаційної політики АП Володимира Горковенка членом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення замість звільненого Юрія Артеменка.

Водночас перший заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим’юк заявила, що вважає звільнення голови Нацради Артеменка неналежним чином оформленим, тому не відкриває засідань Нацради.

24 травня Президент Володимир Зеленський скасував укази про звільнення Юрія Артеменка з посади члена Нацради з питань телебачення та радіомовлення, а також про призначення Володимира Горковенка членом Нацради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-