Зеленський скасував указ про звільнення Артеменка

Зеленський скасував указ про звільнення Артеменка

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський скасував укази про звільнення Юрія Артеменка з посади члена Нацради з питань телебачення та радіомовлення, а також про призначення Володимира Горковенка членом Нацради.

Відповідні документи оприлюднені у п'ятницю на офіційному сайті Президента.

Так, в указі про скасування указу Президента України від 4 травня 2019 року № 186 ідеться: "Скасувати Указ Президента України від 4 травня 2019 року № 186 "Про звільнення Ю.Артеменка з посади члена Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення".

Крім того, Зеленський скасував указ від 4 травня 2019 року № 187 "Про призначення В.Горковенка членом Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення".

Як повідомляв Укрінформ, Національна рада з питань телебачення та радіомовлення призупинила ухвалення рішень, доки не буде висновків від парламентського профільного комітету або Президента України щодо коректності кадрових рішень, зокрема призначення на посаду члена Нацради Володимира Горковенка.

Читайте також: Нацрада поставила на паузу ухвалення рішень

4 травня цього року Президент Петро Порошенко призначив завідувача відділу Головного департаменту інформаційної політики АП Володимира Горковенка членом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення замість звільненого Юрія Артеменка.

Водночас перший заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим’юк заявила, що вважає звільнення голови Нацради Артеменка неналежним чином оформленим, тому не відкриває засідань Нацради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-