Порошенко підписав указ про інавгурацію Зеленського

Порошенко підписав указ про інавгурацію Зеленського

Укрінформ
Президент Петро Порошенко підписав указ про забезпечення проведення заходів, пов'язаних з інавгурацією новообраного Президента України.

Відповідний указ №228/2019 опублікований на сайті глави держави.

Як зазначається у документі, “з метою належної організації проведення заходів, пов'язаних з інавгурацією новообраного Президента України” утворено та затверджено Організаційний комітет із забезпечення проведення заходів, пов'язаних з інавгурацією.

До складу комітету увійшли 16 посадовців та представників новообраного Президента Володимира Зеленського.

Організаційному комітету доручено у дводенний строк затвердити план щодо організації та проведення заходів, пов'язаних з інавгурацією.

Крім того, МЗС має вжити в установленому порядку заходів щодо запрошення іноземних делегацій (представників дипломатичного корпусу іноземних держав) для участі в інавгурації.

МВС має вжити додаткових заходів із забезпечення громадського порядку під час підготовки і проведення заходів, пов'язаних з інавгурацією.

Водночас Кабінету міністрів, Державному управлінню справами доручено здійснити фінансове, матеріально-технічне забезпечення заходів, пов'язаних з інавгурацією новообраного Президента України, а Державному комітету телебачення і радіомовлення - забезпечити широке висвітлення у ЗМІ вказаних заходів.

Читайте також: Призначена дата інавгурації спричинить низу труднощів - прес-служба Зеленського

Як повідомлялося, Верховна Рада призначила інавгурацію новообраного Президента Володимира Зеленського на понеділок, 20 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-