Коломойський сказав, з ким “Слуга народу” не піде в коаліцію — інакше ще одні вибори

Коломойський сказав, з ким “Слуга народу” не піде в коаліцію — інакше ще одні вибори

Укрінформ
Після виборів до Верховної Ради партія обраного президента України Володимира Зеленського "Слуга народу" може утворити коаліцію з політсилами Юлії Тимошенко, Олега Ляшка й Анатолія Гриценка.

Про це в інтерв'ю РБК-Україна заявив бізнесмен Ігор Коломойський.

При цьому Коломойський зазначив, що, на його думку, в наступному парламенті коаліція "Слуги народу" з колишніми регіоналами неможлива.

"З Тимошенко можлива, з Ляшком, Гриценком. З нормальними людьми, а не зі зрадниками, які в Москву за консультаціями їздять. Тут без компромісів. Якщо не вийде, тоді підемо на ще одні вибори. Все буде жорстко", - підкреслив він.

Раніше голова Центральної виборчої комісії Тетяна Сліпачук заявила, що ЦВК готова до дострокових парламентських виборів, якщо буде прийнято відповідне рішення.

Читайте також: Коломойський сказав, на кого “ставить” як на нового главу АП

Сам обраний президент Зеленський заявив, що говорити про розпуск Верховної Ради ще зарано, оскільки повноважень президента він не має. "Всі хочуть послухати, чи ми будемо розпускати парламент чи ні. Зарано про це говорити. Ще немає повноважень. Як тільки в мене будуть повноваження, ви отримаєте відповідь", - сказав Зеленський.

Чергові вибори до Верховної Ради мають відбутися 27 жовтня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-