Порошенко привітав Ізраїль з Днем незалежності

Порошенко привітав Ізраїль з Днем незалежності

Укрінформ
Президент Петро Порошенко привітав ізраїльський народ з Днем незалежності та побажав країні миру, злагоди і добробуту.
Про це повідомляється на сайті глави держави.

Звертаючись до прем’єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу глава України підкреслив, що відносини держав розвиваються у різних сферах.

"Від імені народу України та від мене особисто прийміть щирі вітання з Днем незалежності Держави Ізраїль. Приємно відзначити, що відносини між Україною та Ізраїлем послідовно і динамічно розвиваються у різних сферах обопільних інтересів. Сподіваюсь на подальший розвиток та поглиблення двосторонньої плідної співпраці, що відповідатиме інтересам обох народів. Бажаю Вам, Ваша Високоповажносте, міцного здоров’я та успіхів, а дружньому ізраїльському народові – миру, злагоди і добробуту", - йдеться у привітанні.

Також, звертаючись до президента Ізраїлю Реувена Рівліна, глава України висловив сподівання що співпраця між нашими країнами плідно розвиватиметься.

Читайте також: Українцям не радять їхати на південь Ізраїлю

"Україна високо цінує відносини з Ізраїлем, які ґрунтуються на традиціях дружби та взаємоповаги. Сповнений оптимізму щодо майбутнього українсько-ізраїльського двостороннього співробітництва та вдячний за ту увагу, яка надається розвитку партнерства з Україною. Переконаний, що плідна співпраця між Україною і Державою Ізраїль успішно розвиватиметься та зміцнюватиметься в інтересах процвітання народів обох країн. Користуючись нагодою, бажаю Вам, Ваша Високоповажносте, доброго здоров’я та успіхів, а дружньому ізраїльському народові - миру і злагоди", - наголосив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-