Клімкін запропонує Зеленському свою відставку, але готовий співпрацювати

Клімкін запропонує Зеленському свою відставку, але готовий співпрацювати

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін сам запропонує новообраному президенту Володимиру Зеленському свою відставку, водночас він готовий співпрацювати з ним у зовнішньополітчиній сфері.

Про це Клімкін заявив журналістам під час спілкування в кулуарах Київського єврейського форуму, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"По-перше, мене ніхто не буде звільняти, оскільки у нас має бути політична культура. У політичній культурі, і це, я вважаю, дуже правильно, по-людськи, буде дозволити новому президенту вибрати тих, з ким він має працювати у таких сферах, як зовнішня політика і оборона. Тобто, звичайно, я маю запропонувати новому президенту свою відставку, і я це, безумовно, зроблю", - сказав Клімкін.

Він додав, що має свої, в тому числі політичні плани, але не виключає співпраці з новообраним президентом.

Читайте також: Зеленський вийшов з бізнесу, але поверне свою частку після президентства — Шефір

Міністр зазначив, що мав зустріч з Зеленським, під час якого вони обговорювали різні питання.

"Я вважаю, що там, де збігаються принципи і де збігаються пріоритети, і я в тому дуже оптимістичний, ми, безумовно, будемо працювати й далі. Це стосується як можливих порад, якщо вони будуть потрібні, обговорення, а також, можливо, участі в переговорах. Я вважаю, що це не про нас, не про персоналії, а власне про Україну", - резюмував Клімкін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-