Парубій підписав постанову про проведення весняної сесії ПА НАТО у Києві

Парубій підписав постанову про проведення весняної сесії ПА НАТО у Києві

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій підписав постанову "Про проведення весняної сесії Парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору".

Про це спікер написав у Twitter.

"Підписав Постанову Верховної Ради "Про проведення у 2020 році весняної сесії Парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору", тож 22-25 травня 2020 року у Києві відбудеться Парламентська асамблея", - повідомив Андрій Парубій.

Як повідомляв Укрінформ, 25 квітня Верховна Рада ухвалила постанову "Про проведення весняної сесії Парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору", яка передбачає утворення Організаційного комітету з підготовки проведення сесії.

У квітні 2017 року Парламентська асамблея Північноатлантичного договору підтримала ініціативу Верховної Ради щодо проведення в Україні весняної сесії Асамблеї, яка має відбутися у Києві 22-25 травня 2020 року.

Читайте також: Столтенберг запросив Зеленського до штаб-квартири НАТО

Як розповіла народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка", голова постійної делегації у ПА НАТО Оксана Юринець, презентуючи у ВР проект постанови, проведення у Києві сесії ПА НАТО сприятиме підвищенню авторитету України як у світі загалом, так і на євроатлантичному просторі зокрема. Сесія Парламентської асамблеї НАТО складатиметься з низки заходів, зокрема, пленарного засідання, засідання комітетів, протокольних заходів, ознайомчих візитів тощо. Очікується прибуття понад 600 іноземних гостей.

Уперше в історії ця сесія буде відбуватися в Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-