У команді Зеленського заперечують співпрацю з Портновим і Хорошковським

У команді Зеленського заперечують співпрацю з Портновим і Хорошковським

Укрінформ
Колишній заступник глави Адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов та екс-власник медіа-групи "Інтер" Валерій Хорошковський не пов’язані з командою новообраного Президента Володимира Зеленського.

Про це розповів в інтерв'ю виданню theБабель бізнес-партнер і член команди Зеленського Сергій Шефір.

На твердження журналістів, що у списку донорів виборчих фондів Зеленского є люди, яких різною мірою пов'язують із Портновим, Шефір відповів, що особисто з ним не знайомий.

"Знаю, хто це, і це несусвітня дурниця. Так, ми сказали: хлопці, хто хоче допомагати - ось фонд, вносьте гроші за законом. Просто так не приносьте, хоча були люди, які говорили, що готові допомогти фінансово. До фонду міг перерахувати гроші будь-хто, але я не знаю, хто туди перераховував, у мене немає списку", - зазначив Шефір.

Він запевняє, що Портнов жодного разу не був у штабі.

"Якщо Богдан з ним спілкується десь, припускаю, він може спілкуватися. Але Портнов - точно не наша команда і бути в ній не може. Тому що ми хочемо привести нових людей. Так, там будуть особи, які мигтіли і з кимось працювали. Нікуди ми від цього не дінемося", - відповів він на твердження, що Портнов спілкувався з передвиборчим штабом Зеленського через Андрія Богдана, юриста "Студії "Квартал 95" й олігарха Ігоря Коломойського.

Також бізнес-партнер Зеленського запевнив, що колишній власник каналу "Інтер" Хорошковський не давав гроші на політичну кампанію.

"Маячня! Вибачте, брєд сивої кобили. Ми з Хорошковським не розмовляли з тих пір… З 2012 року, коли пішли з "Інтера". Жодного разу його не бачив", - наголосив Шефір.

Читайте також: У команді Зеленського прокоментували ймовірні кандидатури на посаду глави АП

На запитання, чи буде команда Зеленського співпрацювати з Хорошковським, Шефір відповів: "Думаю, ні".

Як повідомляв Укрінформ, 30 квітня Центральна виборча комісія оголосила офіційні результати чергових виборів Президента України, новим главою держави обрано Володимира Зеленського. За результатами другого туру, за нього свої голоси віддали 73,22% українських виборців, або 13 млн 541 тисяча 528 громадян. Петра Порошенка підтримали 24,45% виборців, або 4 млн 522 тисячі 450 громадян.

Новообраний Президент України вступає на посаду не пізніше як через 30 днів після офіційного оголошення результатів виборів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-