Клімкін розповів, чи збирається співпрацювати з Зеленським

Клімкін розповів, чи збирається співпрацювати з Зеленським

Укрінформ
Співпраця чинного міністра закордонних справ Павла Клімкіна з новообраним президентом Володимиром Зеленським можлива за умови обопільного бажання та спільності цілей і принципів у зовнішній політиці.

Про це Клімкін заявив на спільному брифінгу з міністром закордонних справ Литви Лінасом Лінкявічюсом, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"По-перше, це (співпраця – ред.) завжди залежить від двох речей – від спільного бажання і спільних пріоритетів і шляхів, як ми бачимо їх виконання. Я маю свої цінності, свої принципи і свої переконання. Якщо вони будуть збігатися і буде спільне бажання про це (співпрацю – ред.), ми будемо розмовляти. Але я від того, що ми робили ці п'ять років – а я особисто вірю в те, що я робив, – відступати не буду", - сказав глава МЗС.

Читайте також: Клімкін назвав продовженням агресії видачу паспортів РФ на Донбасі

На уточнююче запитання журналістів, чи були в нього якісь перемовини чи контакти з Зеленським, міністр зазначив, що "це новообраний президент має прокоментувати".

"Він має всі можливості говорити про те, які відбуваються зустрічі, які відбуваються контакти, які домовленості. Я думаю, що найближчим часом він це зробить. Я, звичайно, не можу робити це за нього", - резюмував Клімкін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-