“Народний фронт” і БПП проти відставки спікера

“Народний фронт” і БПП проти відставки спікера

Укрінформ
Депутатські фракції «Народний фронт» і «Блок Петра Порошенка» висловилися на підтримку Голови Верховної Ради Андрія Парубія у зв’язку зі збором підписів щодо відставки спікера, ініційованого напередодні народним депутатом Валерієм Писаренком із депутатської групи "Партія "Відродження".

Про це з трибуни парламенту заявив голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Наші вороги весь час марять реваншем - їхні козачки присутні тут у залі. Учора один з них заявив, що спробує нашкребти до 150 підписів народних депутатів за відкликання Андрія Парубія з посади голови українського парламенту… Реваншу не буде, і це вам точно гарантує фракція «Народний фронт» і «Блок Петра Порошенка». Андрій Парубій залишається на посаді Голови Верховної Ради, і до жовтня ми ухвалимо ще десятки необхідних для України законів», - сказав Бурбак.

Читайте також: Парубій готовий піти у відставку лише після підписання “мовного” закону

Він наголосив, що «наявність Андрія Парубія на посаді спікера - це можливість не лише вберегти проукраїнську більшість до парламентських виборів, але і гарантія незмінності курсів держави національного і зовнішньополітичного, незмінності курсу на ЄС і НАТО».

При цьому Бурбак підкреслив, що будь-які спроби розпустити парламент у цей час є шкідливими і незаконними, адже Верховна Рада ухвалює важливі закони.

Як повідомляв Укрінформ, народний депутат із групи "Партія "Відродження" Валерій Писаренко розпочав збір підписів за відставку Голови Верховної Ради Андрія Парубія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-