ГПУ викликає на допит Філатова, Ложкіна та Гонтареву

ГПУ викликає на допит Філатова, Ложкіна та Гонтареву

Укрінформ
Генеральна прокуратура викликає для вручення підозр і допиту екс-главу Адміністрації Президента Бориса Ложкіна, заступника глави АПУ Олексія Філатова та екс-керівника Національного банку України Валерію Гонтареву.

Повістки розміщені на сайті ГПУ.

Зокрема, Генеральна прокуратура викликає екс-голову Національного банку України Валерію Гонтареву на 23 та 25 квітня "для вручення повідомлення про підозру та проведення допиту у якості підозрюваного у кримінальному провадженні №12013220540000400 від 31.01.2013 за ч.2 ст.256, ч.5 ст.191 КК України".

Екс-главу Адміністрації Президента Бориса Ложкіна викликали для вручення повідомлення про підозру та проведення допиту у якості підозрюваного у цьому ж кримінальному провадженні на 23 та 25 квітня за ч.2 ст.256, ч.3 ст.209 КК України.

Заступника глави АПУ Олексія Філатова викликають на 23 та 25 квітня для вручення повідомлення про підозру та проведення допиту.

Читайте також: ГПУ перевіряє прокурора, який "оголосив підозру" Гонтаревій і Ложкіну

Крім того, на сайті ГПУ опубліковані аналогічні повістки для екс-міністра екології Миколи Злочевського та співвласника інвесткомпанії ICU Костянтина Стеценка.

Як повідомлялося, в рамках цього кримінального провадження ГПУ розслідує створення екс-президентом Віктором Януковичем злочинної організації та вчинення злочинів у паливно-енергетичному та банківському секторах, сфері оподаткування та інших.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-