У Раді стався конфлікт між Парубієм і Купрієм

У Раді стався конфлікт між Парубієм і Купрієм

Оновлено
Укрінформ
Під час засідання Погоджувальної ради у понеділок між Головою ВР Андрієм Парубієм і позафракційним депутатом Віталієм Купрієм стався конфлікт.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Словесна перепалка між спікером і депутатом сталася, коли Голова ВР оголошував порядок розгляду питань під час пленарного тижня. Зокрема, Купрій хотів порушити питання щодо розпуску парламенту. Він підійшов до Парубія і почав виривати у нього мікрофон. Зрештою, сутичка була нетривалою.

Реагуючи на це, Парубій закликав депутатів дотримуватися законодавства України.

«На жаль, ми бачимо, що емоції ще не вщухли після президентських виборів, і голова міжфракційного об’єднання на підтримку Зеленського, на жаль, демонструє повну зневагу до парламенту, що є неприйнятним. Бо, коли ми йдемо на вибори і говоримо, що закон для всіх, то це єдиний закон для всіх. І коли хтось думає, що може проводити роботу в парламенті, зневажаючи, порушуючи український закон, він глибоко помиляється», - зауважив Парубій.

Читайте також: Парубій проголосував на виборах

Як повідомляв Укрінформ, 9 квітня у Верховній Раді створили міжфракційне депутатське об’єднання «За наступного Президента України Зеленського В.О.». Керівником цього об’єднання обрано народного депутата Купрія. Водночас жодного іншого депутата, окрім Купрія, в переліку членів міжфракційного об’єднання немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-