Парубій проголосував на виборах

Парубій проголосував на виборах

Фото
Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій проголосував на виборах Президента України на дільниці №800588, що розташована в Центральному будинку офіцерів ЗСУ в Києві.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Від кожного голосу, від кожного бюлетеня залежить і доля наших дітей, і те, якою Україна буде завтра. Ми сьогодні обираємо Головнокомандувача нашої країни, ми сьогодні захищаємо євроатлантичний вибір, тому дуже важливо в цей день не бути байдужим, а прийти і виконати свій громадянський обов’язок. Я сподіваюсь, усі українців в усій Україні сьогодні прийдуть і проголосують за Україну», – сказав Парубій.

Парубій проголосував у другому туры виборыв Президента / Фото: Володимир Тарасов, Укрінформ

Водночас на запитання журналістів спікер уточнив, що змінював місце голосування, а тому свій вибір робив на дільниці у Києві, а не у Львові, де голосуватимуть члени його сім’ї.

Зазначимо, для того, щоб отримати бюлетень і проголосувати, Парубій кілька хвилин простояв у спільній черзі з іншими виборцями на дільниці №800588.

Як повідомляв Укрінформ, 21 квітня в Україні відбувається повторне голосування на чергових виборах Президента України.

Читайте також: Зеленський проголосував на Оболоні у Києві

Голосування триватиме з 8 до 20 години, на закордонних виборчих дільницях проводитиметься за місцевим часом країни перебування.

До виборчого бюлетеня включено двох кандидатів, які за підсумками першого туру виборів 31 березня одержали найбільшу кількість голосів, - шоумена Володимира Зеленського та чинного главу держави Петра Порошенка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-