Команда Порошенка має намір взяти реванш на парламентських виборах - Гончаренко

Команда Порошенка має намір взяти реванш на парламентських виборах - Гончаренко

Укрінформ
Команда Петра Порошенка, який визнав поразку на президентських виборах, сподівається «взяти реванш» на виборах до парламенту.

Про це заявив у прямому ефірі російської радіостанції «Эхо Москвы» заступник голови парламентської фракції «Блоку Петра Порошенка» Олексій Гончаренко.

«Як сказав Порошенко, він не йде з політики. Ми будемо сильною опозицією і, цілком можливо, що вже на парламентських виборах зможемо взяти реванш. У будь-якому випадку ми будемо боротися за збереження тих досягнень, які вже є за підсумками цих 5 років. Ми переконані, що у нас є перспектива в майбутньому української політики », - сказав він.

За словами Гончаренка, в разі перемоги на парламентських виборах, партія зможе розраховувати на пост прем'єр-міністра для Петра Порошенка, а також на формування уряду.

«Однак робити прогнози наразі зарано. Це буде залежати від результатів виборів, а вони, як ми сьогодні бачили, непередбачувані », - зазначив депутат.

Читайте також: У Нацбанку розповіли, чи буде “гойдати” долар після виборів

Як повідомлялося, в Україні 21 квітня проводилося повторне голосування на чергових виборах Президента України.

За даними Національного екзит-полу, шоумен Володимир Зеленський у другому турі набирає 73% голосів, у чинного Президента Петра Порошенка - 25,5%.

Порошенко вже привітав опонента з перемогою, а також заявив, що після завершення своєї каденції продовжить активну політичну роботу в опозиції до влади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-