Порошенко обіцяє Зеленському потужну опозицію

Порошенко обіцяє Зеленському потужну опозицію

Укрінформ
Чинний Президент України Петро Порошенко заявляє, що після завершення своєї каденції продовжить активну політичну роботу в опозиції до влади.
Про це він заявив після завершення голосування у другому турі президентських виборів та оголошення результатів екзит-полів, повідомляє прес-служба глави держави.

«Я хочу наголосити, що новий Президент буде мати сильну опозицію. Дуже сильну», - сказав він.

Водночас Порошенко висловив переконання, що країна від такої ситуації матиме лише користь, оскільки він і надалі відстоюватиме європейські цінності та вектор розвитку країни.

«Але я хочу сказати, що країна – наша найкраща в світі Україна, від цього лише виграє. Я точно це знаю. Бо ми можемо перемогти лише тоді, коли в країні будуть панувати демократія, верховенство права, захист прав людини, забезпечення зростання добробуту і все, що характеризується назвою європейський напрямок розвитку», - підкреслив Президент.

Разом з тим, він запевнив, що підтримуватиме нового главу держави у питаннях, які спрямовані на відстоювання національних інтересів.

Як повідомлялося, 21 квітня в Україні відбувся другий тур президентських виборів. За результатами Національного екзит-полу станом на 20:00, на виборах Президента України шоумен Володимир Зеленський набирає 73% голосів виборців, а чинний глава держави Петро Порошенко - 25,5%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-